VÅRE BEHANDLERE

ALLISON ACCURSO DALE

KIROPRAKTOR

Kiropraktor Allison Accurso ved Allison Kiropraktikk og Ski Kiropraktikk har fullført en doktorgrad i kiropraktikk på Mariette GA, USA i 2000 og er lisensiert av Statens Autorisasjonskontor for helsepersonell (SAK)siden 2011.

Kiropraktikk er min store lidenskap, og jeg forsetter å studere og lære mer ved å delta på seminarer i Europa og USA. Jeg tror at kroppen har en utrolig kapasitet til å helbrede seg selv. Jeg tror på å behandle årsaken til problemet og ikke symptomene. Gjennom kiropraktikk er den bedre i stand til å helbrede og tilpasse seg ytre påvirkninger. Jeg er glad for å være her og kunne hjelpe folk i Ski med kiropraktikk.

TJENESTER

FØRSTE KONSULTASJON

Ved ditt første besøk hos oss, vil vi samle så mye informasjon som mulig slik at vi kan avgjøre hvordan vi kan hjelpe deg best mulig. Vi vil diskutere din nåværende og tidligere helsehistorie, og utføre en grundig undersøkelse av din ryggrad og ditt nervesystem.

Hos Allison Kiropraktikk bruker vi avansert teknologi for å måle din kroppsfunksjon. Posture Pro er et verktøy som måler din kroppsholdning og MyoVision måler om det er ubalanse i musklene dine. Med nøyaktige målinger kan vi stadfeste ditt behov for hvilke behandlinger du trenger for å få en mer optimal kropp, som igjen fører til bedre helse.

Dersom vi har behov for mer informasjon, eller det er klinisk indikasjon for det, kan vi referere deg til videre tester, som røntgenbilder eller MR.

RAPPORTERING AV FUNN

Etter en full analyse av dine kroppsstrukturer og din kroppsfunksjon, din livsstil og dine helserelaterte mål, vil vi gi deg en individuelt tilpasset behandlingsplan. Vi vil potensielt anbefale tøyninger, trening og/eller holdningsendringer, avhengig av dine behov.

REGELMESSIGE JUSTERINGER

Det er når vi “skrur på dine krefter”. Hver behandling hos kiropraktor har som mål å frigjøre nervesystemet ditt fra forstyrrelser slik at kroppen din kan begynne sin tilheling, fungere bedre og jobbe mot å nå sitt optimale potensial. Teknikkene våre er tilpasset hver enkelt med hver sin unike situasjon og sine mål.

FÅ MER UT AV DIN BEHANDLING

Gratis undervisningskvelder, juicefaste to ganger i året, månedens bok, nyhetsbrev fire ganger i året. I løpet av disse gratistimene dekker vi et bredt spekter av temaer under de fem helse- og velværepillarene. Vi snakker om holdning, trening, kosthold, fasting, forbedring av stillingen du sover i og mye mer. Vi vil også ha gjesteforelesere fra tid til annen. Følg med på våre sosiale medier for kommende arrangementer!

TEKNOLOGI

MyoVision 3G

Finn ut av din muskelbalanse

En rekke studier viser at dårlig kroppsholdning kan gi en rekke negative virkninger på forskjellige prosesser i kroppen. Forskere ved Universitetet i Leeds fant ut at celler i nakken sender signaler til denne delen av hjernen for å regulere blodforsyningene når vi beveger oss. Det ble påvist at personer med problemer med nakken også opplever utfordringer med blodtrykket, som igjen kan skade vitale organer.

En annen studie av 110 studenter ved San Francisco State University viste at personer med dårlig kroppsholdning har mindre energi og er mer ofte deprimerte enn de som har en en god kroppsholdning. Lederen av studien fortalte senere at at en god holdning ikke bare gir bedre utstråling, men at det også sender signaler til hjernen som gjør at vi føler oss bedre.

Hos Ski Kiropraktikk og Velvære bruker vi målerverktøyet Posture Co for å avdekke din kroppsholdning. Resultatet av målingen blir printet ut som bilde, for å kunne se hvilke områder av kroppen som har en irregulær holdning, slik at vi kan fokusere på dette under behandlingene.

Ved å benytte Posture Co til å avdekke din kroppsholdning, samt anvende MyoVision til å beslutte om det er ubalanse i musklene, vil vi kunne finne våre fokusområder for å forbedre din livskvalitet.

Posture Analysis co

Bli kjent med din kroppsholding.

Hos Ski Kiropraktikk anvender vi MyoVision 3G som et ytterligere redskap for å stille diagnose ved en klinisk undersøkelse. MyoVision 3G er en EMG som er brukt på overflaten av huden, og som hjelper til med å beslutte om det er ubalanse i musklene. Vi bruker denne informasjonen sammenlagt med resultatene fra dine andre undersøkelser for å stille riktig diagnose.

En grundig klinisk undersøkelse inkluderer en detaljert gjennomgang av din sykehistorie, En ortopedisk, neurologisk og kiropraktisk undersøkelse vil også bli gjennomført. Etter behov vil vi henvise deg til røntgen, CT eller MRI.
Vi vil nå kunne gi deg en grundig oversikt over dine funn, og I tillegg se om du er en passende kandidat for kiropraktisk behandling, eller om du trenger en annen type behandling.

Bestill online og få 200 kr i rabatt på din første behandling

Avbestillings-/endringsfrist er senest 24 timer før avtalt tidspunkt. Ikke møtt = gebyr på 70% av timens kostnad.