KONTAKT OSS

Ofte stilte spørsmål

Kiropraktikk er basert på premisset om at kroppen er en selvregulerende og selvhelbredende organisme. Nervesystemet, bestående av hjernen, ryggmargen og nerver, kontrollerer og koordinerer hvert organ, vev og hver celle i kroppen. Når det oppstår en forstyrrelse, vil ikke beskjedene fra hjernen til resten av kroppen flyte normalt. Dette kalles en subluksasjon (låsning). Rollen til en kiropraktor er å redusere eller eliminere disse trykk på nervene eller subluksasjonene, rebalanserer kroppsstrukturen og la kroppen lege seg selv.

En god kiropraktor er faglig dyktig til å bruke riktig kraft i en presis retning, anvendt på en «låst» ryggvirvel eller bekken. Dette medfører bevegelse i leddene og bidrar til å gjenopprette normal funksjon. Det er mange måter å behandle ryggraden på. Vanligvis bruker kiropraktoren hender og en spesielle benk eller et instrument, en såkalt activator, som leverer et kort og svært nøyaktig lite støt. En annen teknikk er å bruke en ”bekkenblokker” for å rette opp bekkenet. Uansett hvilken teknikk som blir brukt, så bruker kiropraktoren en trygg og effektiv behandlingsmetode.

Lengden av din reise hos kiropraktor er en individuell avgjørelse, og vi vil være det med deg hele veien for å gi deg informasjonen du trenger for å ta de rette avgjørelsene. De to første behandlingsnivåene er designet for å korrigere, og deretter stabilisere, de kroniske problemene du måtte ha. Vi vil deretter anbefale å fortsette med å opprettholde disse endringene. Ditt nervesystem er, og vil alltid være, ansvarlig for å kontrollere og koordinere alt i kroppen din. Vi mener at det er avgjørende å fortsette å ta vare på det.
 
Så fort det første besøket er utført, og vi har gitt deg en detaljert og personlig behandlingsplan, vil de neste besøkene eller justeringene være relativt raske. Justeringene er raske, ekstremt effektive og virkningsfulle. Du vil være inn og ut av kontoret på 15 minutter, noe som gjør det mulig for deg å sette av tid til oss i din fulle kalender.
 
Hver person og hver kropp responderer litt ulikt. Som oftest føler folk seg løsere i kroppen, det er lettere rette seg opp og man opplever bedre energi. Noen ganger kan man føle seg litt støl som om man har trent, eller sliten, og ofte tørst.
 
Ja. Kiropraktikk har vist seg å ha gode resultater på prolaps. Du kan ikke ha prolaps uten låsning, og en kiropraktor løser opp ryggvirvelen, og mange opplever bedring ved gjentakende behandlinger.
 
Bestill online og få 200 kr i rabatt på din første behandling

Avbestillings-/endringsfrist er senest 24 timer før avtalt tidspunkt. Ikke møtt = gebyr på 70% av timens kostnad.